Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti vaisių pyragą: skanus desertas be kepimo
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti vaisių pyragą: skanus desertas be kepimo

Citrininis pyragas be kepimo
Dalintis

Tai pyragas, kurio pagrindą sudaro trapi tešla. Kad pagamintumėte puikų skanėstą, reikia pasiruošti keletą ingredientų. Galite rinktis mėgstamus vaisius.

Patiekalą geriausia patiekti pridėjus citrusinių vaisių. Jo skonis bus ryškesnis, jei naudosite citrinas.

Kokių produktų reikia:

  • Citrinų, 4 vnt
  • Sausainių, 400 g
  • Sviesto, 200 g
  • Cukraus, 200 g
  • Riebios grietinėlės, 800 ml

Kaip pasigaminti citrinų pyragą:

  1. Pirmiausia reikia pasirūpinti sviestu. Ištirpinkite jį vandens vonelėje ir tada sumaišykite su į trupinius sutrintais sausainiais.
  2. Tada mišinį tolygiai paskleiskite kepimo formoje. Įsitikinkite, kad indas turi ne tik dugną, bet ir aukštus šonus.
  3. Nuplaukite citrinas ir sutarkuokite žievelę. Tada iš kelių vaisių išspauskite sultis (apie 90 ml).
  4. Grietinėlę ir cukrų užkaitinkite ant vidutinės ugnies ir pavirkite apie minutę. Mišinį nuolat maišykite. Tada sudėkite žievelę ir supilkite sultis.
  5. Gautą įdarą supilkite ant pagrindo.
  6. Po to desertą reikia per naktį palaikyti šaldytuve, kol jis visiškai sustings.
  7. Prieš patiekiant patartina papuošti vaisių griežinėliais ir cukraus pudra.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...