Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kam į maltą mėsą reikia dėti cukraus: kulinarinis triukas
Maistas / Gėrimai

Kam į maltą mėsą reikia dėti cukraus: kulinarinis triukas

Cukrus maltoje mėsoje
Dalintis

Kotletų gaminimas yra paprastas procesas. Paprastai su šia užduotimi gali susidoroti kiekvienas. Tereikia prisiminti paprastas taisykles. Kartu kiekvienas virėjas turi savo paslaptį, kaip pagaminti skanius ir purius kotletus.

Dažniausiai kalbama apie papildomus ingredientus, kurie padeda patiekalui geriau atsiskleisti. Pavyzdžiui, kai kurie žmonės į maltą mėsą mieliau deda cukraus.

Pradedantiesiems kulinarams šis būdas gali pasirodyti keistas. Tačiau iš tiesų cukrus padeda subalansuoti patiekalo skonį. Ši gudrybė naudinga, jei malta mėsa yra pernelyg sūri arba rūgšti.

Šis patarimas taip pat padeda išgauti apetitą keliančią traškią plutelę. Tačiau svarbu nepersistengti su cukrumi. Vienam kilogramui mėsos turėtumėte naudoti ne daugiau kaip vieną valgomąjį šaukštą šio produkto.

Kad poveikis būtų didesnis, į maltą mėsą galite įpilti šiek tiek verdančio vandens.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...