Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Vafliniai suktinukai arba vamzdeliai be kiaušinių
Maistas / Gėrimai

Vafliniai suktinukai arba vamzdeliai be kiaušinių

Vafliai be kiaušinių
Dalintis

Net ir be kiaušinių šie vafliai yra traškūs ir puikiai tinka vakarienei. Šiuos vaflius lengva pasigaminti, tad kibkite į darbus!

Ingredientai:

  • Sviestas 70 g
  • Aliejus vaflinės patepimui;
  • Cukrus 100 g;
  • Miltai 140 g;
  • Druska 1 žiupsnelis;
  • Pienas 240 ml;
  • Kondensuotas pienas 400 g.

Paruošimas:

  1. Ištirpinkite sviestą ir atvėsinkite. Plaktuvu įmaišykite cukrų.
  2. Į tešlą įmaišykite miltus ir druską. Palaipsniui supilkite pieną, gerai išmaišydami plaktuvu.
  3. Vaflinę lengvai patepkite aliejumi ir įkaitinkite.
  4. Lašinkite 1-2 valgomuosius šaukštus tešlos ir kepkite apie 1 minutę.
  5. Karštus vaflius iš karto susukite į vamzdelius ir atvėsinkite. Atvėsę užpilkite juos kondensuotu pienu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...