Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Vietoj įprasto skonio blynų pabandykite pasigaminti japoniško stiliaus blynus
Maistas / Gėrimai

Vietoj įprasto skonio blynų pabandykite pasigaminti japoniško stiliaus blynus

Japoniški Dorayaki blynai
Dalintis

Jūsų laukia įdomus eksperimentas. Tradicinius blynus puikiai žinote, tačiau su japoniškais Dorayaki blyneliais patirsite kitokį skonį. Originaliame recepte įdaras gaminamas iš adzuki pupelių pastos, tačiau tai ne vienintelis variantas. Pasirinkite įdarą pagal savo skonį.

Jums reikės:

  • kiaušinių – 2 vnt;
  • cukraus – 40 g;
  • medaus – 1 valgomasis šaukštas;
  • miltų – 90 g;
  • kepimo miltelių – 1 šaukštelis;
  • vanilino;
  • vandens – 10 g.

Kaip gaminti:

  1. Atkreipkite dėmesį, kad blynai gaminami be aliejaus. Kepimui reikia nepridegančios keptuvės. Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir medumi, suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir vanile bei supilkite vandenį.
  2. Atkreipkite dėmesį į konsistenciją. Jei ji šiek tiek tiršta, įpilkite dar šiek tiek paprasto vandens. Įdarą dėkite į dviejų paruoštų blynelių vidurį. Įdarą galite rinktis patys, tinka sutirštintas pienas, trintos uogos, bananai ir kita. Užlenkite kraštus.
  3. Kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Dorayaki blynai - įdaras

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...