Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Puikus derinys: greitos salotos su krevetėmis, kiviais ir fetos sūriu
Maistas / Gėrimai

Puikus derinys: greitos salotos su krevetėmis, kiviais ir fetos sūriu

Skanios ir lengvos salotos su krevetėmis
Dalintis

Greitai paruošiamos salotos yra tikras išsigelbėjimas šiuolaikiniame gyvenimo ritme. Ypač kai galite derinti mėgstamus ingredientus!

Šių salotų receptas gimė netikėtai, kaip ir visos genialios idėjos. Jūsų mėgstami ingredientai, truputis malonaus darbo – ir ant stalo turėsite apetitą keliančias ir sotinančias salotas.

Salotų receptas su krevetėmis, kiviais ir fetos sūriu

Sudedamosios dalys:

  • kiniški kopūstai – 6 lapai;
  • pomidoras – 1 vnt;
  • kiviai – 2 vnt;
  • krevetės – 150 g;
  • kietasis sūris – 120 g;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • šiek tiek žalių špinatų ir sojų padažo;

Padažui:

  • jogurtas – 3 šaukštai;
  • sojų padažas – 2 valgomieji šaukštai;
  • garstyčių – 0,5 arbatinio šaukštelio;
  • pipirų ir džiovintų česnakų pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Nuplaukite ir nusausinkite daržoves. Rankomis supjaustykite kopūstus ir suplėšykite špinatus.
  2. Pomidorą ir kivį supjaustykite stambiais gabalėliais.
  3. Atšildytas krevetes kelias minutes pakepinkite aliejuje su česnaku, pagal skonį įpilkite sojų padažo. Atvėsinkite ir sumaišykite su likusiais ingredientais.
  4. Ant salotų patrupinkite sūrio.
  5. Norėdami paruošti padažą, sumaišykite visus ingredientus ir gerai išmaišykite.
  6. Užpilkite salotas ir patiekite.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...