Tikriausiai apie tokias salotas niekada negirdėjote, tačiau šis patiekalas buvo gaminamas iš paprasčiausių ir prieinamų produktų. Buvo naudojami tik keturi ingredientai.
Šiais laikais produktų netrūksta: galima pasigaminti daugybę gurmaniškų patiekalų. Štai kodėl tokie patiekalai kaip šis, vis rečiau patiekiami ant stalo. Ir veltui, nes patiekalas lengvai ir greitai paruošiamas. Be to, jis neįtikėtinai skanus.
Kaip paruošti „žydiškas” salotas?
- Pirmiausia išvirkite tris kiaušinius ir juos nulupkite. Tada juos reikia susmulkinti. Tačiau ne peiliu, o tarka.
- Gautą masę reikia įdėti į gilią lėkštę.
- Į ją sudėkite česnakų masę. Norėdami ją sukurti, tris česnako skilteles sutrinkite presu.
- Kitas svarbus ingredientas – lydytas sūris. Sutarkuokite du gabalėlius ir gautas „drožles” sudėkite į lėkštę.
- Salotas pagardinkite trupučiu majonezo. Jei norite, galite įberti druskos ir pipirų.
Parašyti komentarą