Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip atsikratyti nemalonaus kvapo verdant kopūstus? Teoriškai įmanoma, o kaip praktiškai?
Maistas / GėrimaiPatarimai

Kaip atsikratyti nemalonaus kvapo verdant kopūstus? Teoriškai įmanoma, o kaip praktiškai?

Troškintų kopūstų kvapas
Dalintis

Kopūstų pagrindu pagaminti patiekalai turi daug privalumų: jie skanūs, sveiki ir ne tokie brangūs. Tačiau yra vienas trūkumas: specifinis skonis. Tačiau šį trūkumą galima įveikti: tereikia žinoti keletą gudrybių.

Mirkymas

Yra vienas paprastas būdas, kuris visiškai padės atsikratyti nemalonaus kvapo ir pagerins kopūstų skonį. Norint tai padaryti, reikia iš karto supjaustyti daržovę.

Tada į puodą įpilkite vandens, įberkite šaukštą druskos ir šiek tiek sodos. Pusvalandį pamirkykite kopūstus ir pradėkite virti.

Actas ir cukrus

Šis metodas yra labai veiksmingas ir jau įrodė savo efektyvumą. Jį labai lengva naudoti. Ruošiant kopūstų patiekalus, reikia įpilti vieną šaukštą acto ir įberti šiek tiek cukraus.

Atsikratysite kvapo ir suteiksite įdomaus skonio

Yra dar viena galimybė atsikratyti nemalonaus kvapo, kuris jūsų kopūstų patiekalą padarys gardesnį. Gaminimo metu reikia įdėti lauro lapų ir kmynų sėklų. Taip pat įpilkite citrinos sulčių ir vyno acto. Rezultatu liks patenkinti net gurmanai.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Pjaustymo lentelės plovimas

Neplaukite pjaustymo lentelės plovikliais. Šių dviejų natūralių ingredientų pakanka

Pjaustymo lentelė – neabejotinai vienas dažniausiai virtuvėje naudojamų daiktų, tačiau jos priežiūrai...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...