Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šefai įvardijo 3 priedus, kurie gadina kotletų kokybę

1 min. skaitymo

Kartais net ir nusistovėjusį kotletų sudedamųjų dalių sąrašą reikia keisti, jei norite, kad patiekalas būtų aukščiausios kokybės. Tiesa ta, kad kai kurie populiarūs priedai mėsos patiekalą padarys pastebimai prastesnį.

Norint išvengti tokios situacijos, rekomenduojama vengti trijų ingredientų.

Kiaušiniai

Jei norite atsikratyti menkiausios rizikos gauti kietus kotletus, pirmiausia reikėtų atsisakyti kiaušinių. Vietoj to geriau tiesiog gerai išminkykite maltą mėsą.

Susmulkinti svogūnai

Taip, kotletai bus sultingi, tačiau svogūnų aromatas ir skonis bus pernelyg intensyvus. Dėl to kotletukai išeis ne tokie, kokių norėjome. Todėl geriausia svogūną sutarkuoti.

Per didelis prieskonių kiekis

Daug prieskonių naudojama tik tada, kai pati mėsa yra prastos kokybės arba kai abejojama jos šviežumu. Visais kitais atvejais daugybės priedų nereikia: jie tik užgoš pagrindinį skonį.

 

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus