Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Skaniausi traškūs pyragėliai: atnaujintas receptas
Maistas / Gėrimai

Skaniausi traškūs pyragėliai: atnaujintas receptas

Pyragėliai su troškintais kopūstais
Dalintis

Mėgstate kepti? Tuomet šis receptas tikrai jums. Šis pyragėlių receptas taps jūsų mėgstamiausiu.

Ingredientai:

  • 150 ml vandens;
  • 150 ml šilto pieno;
  • 7 g. sausų mielių (arba 15 g šviežių mielių);
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus;
  • 1 valgomasis šaukštelis druskos;
  • 50 g sviesto;
  • 550-600 g miltų.

Paruošimas:

  1. Sumaišykite vandenį, pieną, cukrų, 4 valgomuosius šaukštus miltų ir mieles dideliame dubenyje. Išmaišykite, uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 15 minučių.
  2. Įmaišykite ištirpintą sviestą ir likusius miltus. Išminkykite tešlą, kad ji neliptų prie rankų. Uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje 1 valandai. Tešla turėtų padvigubėti.
  3. Kol tešla stingsta, paruoškite įdarą. Apkepkite svogūną, sudėkite išspaustus raugintus kopūstus ir troškinkite 10 minučių. Supilkite 150-200 ml pomidorų sulčių, suberkite cukrų, įpilkite acto ir troškinkite dar 20 minučių, kol skystis išgaruos.
  4. Suformuokite paplotėlius: Padalykite tešlą į 16 vienodų dalių, iškočiokite apskritimus. Sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus. Leiskite pyragėliams šiek tiek pakilti (5 min.).
  5. Kepkite dideliame kiekyje įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...