Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Turite daug agrastų? Sužinokite, ką iš jų pagaminti
Maistas / Gėrimai

Turite daug agrastų? Sužinokite, ką iš jų pagaminti

Ką gaminti iš agrastų
Dalintis

Agrastus geriau valgyti šviežius arba gaminti kompotus. Tačiau yra paprastas būdas apdoroti šias uogas, kuris leidžia išsaugoti visas naudingąsias savybes ir vitaminus žiemai.

 

Reikės:

  • agrastai – 1,5 kg;
  • apelsinai – 2 vnt.;
  • citrina – ½;
  • cukrus – 500 g.

Kaip paruošti:

  1. Nuo agrastų reikia pašalinti žiedynų ir žiedkočių stiebus.
  2. Apelsinus nulupkite ir supjaustykite, iš pusės citrinos išspauskite sultis.
  3. Agrastus ir apelsinus suberkite į dubenį, sutrinkite trintuvu arba permalkite per mėsmalę ir įpilkite citrinos sulčių.
  4. Supilkite cukrų ir palikite tyrę kambario temperatūroje, kad cukrus visiškai ištirptų.
  5. Išmaišykite ir supilkite tyrę į indus ir laikykite šaldiklyje. Gero apetito!

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...