Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip namuose sūdyti raudoną žuvį ir pagardinti ją prieskoniais?
Maistas / Gėrimai

Kaip namuose sūdyti raudoną žuvį ir pagardinti ją prieskoniais?

Kaip sūdyti raudoną žuvį namuose
Dalintis

Parduotuvėje galite nusipirkti sūdytos raudonos žuvies, tačiau namuose paruošta žuvis yra daug aromatingesnė ir skanesnė. Tuo įsitikinsite patys, jei išbandysite šį receptą. Receptas paprastas ir greitas.

Jums reikia paruošti sūrymą. Jums reikės stiklinės vandens (virinto ir atvėsinto). Įberkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir druskos. To užteks nedidelei žuviai. Jei reikia, pasigaminkite daugiau sūrymo.

Paruoštą žuvį be odos ir kaulų sudėkite į indą ir užpilkite sūrymu. Po 2 valandų jį nusunkite, pabarstykite žuvį kalendromis ir užpilkite truputį aliejaus.

Galiausiai 1-2 svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir uždėkite ant filė. Žuvis kelias valandas išliks šiame skonių ir aromatų derinyje ir taps nepakartojamai skani.

Patarimai:

  • Sūdymui geriausia rinktis šviežią ir kokybišką žuvį.
  • Jei norite intensyvesnio skonio, prieš sūdant žuvį galite įtrinti prieskoniais (pavyzdžiui, pipirais, krapais arba citrinos žievelėmis).
  • Sūdytą žuvį laikykite šaldytuve sandariai uždarytame inde.
  • Sūdyta raudona žuvis puikiai tinka sumuštiniams, salotoms, užkandžiams arba kaip savarankiškas patiekalas.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...