Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip išspausti citriną, kad gautumėte kuo daugiau sulčių nenaudodami sulčiaspaudės
Maistas / Gėrimai

Kaip išspausti citriną, kad gautumėte kuo daugiau sulčių nenaudodami sulčiaspaudės

Gudrybės su citrina
Dalintis

Citrinų sultys yra populiarus ingredientas gaminant maistą. Atrodytų, kad nėra nieko paprasčiau, kaip perpjauti ją per pusę ir išspausti sultis, tačiau paprastai dalis rūgštaus skysčio vis tiek lieka citrusinio vaisiaus viduje. Galbūt su šia problema nesusiduria tik tie, kurie turi sulčiaspaudę. Ką daryti, jei tokios neturite?

Ekspertų teigimu, yra gudrybė, kuri padės išspausti visas sultis iš citrinos ir kartu išlaikyti švarias rankas. Ekspertai pataria naudoti kulinarines žnyples. Užspauskite jose pusę citrusinio vaisiaus minkštimu žemyn ir stipriai paspauskite. Patyrę virėjai tvirtina, kad šis metodas tikrai leis visiškai „nusausinti“ vaisių.

Kad metodas veiktų 100 %, ekspertai pataria paruošti citriną sulčių išspaudimui. Padėkite citriną ant stalo ir prispauskite delnu. Tada spausdami šiek tiek ją paridenkite pirmyn ir atgal. Taip pat padės mikrobangų krosnelė, įdėkite citriną į ją ir pašildykite 15-20 sekundžių.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...