Sunku rasti žmogų, kuris nemėgtų keptos bulvės. Nepaisant to, kad šio patiekalo gaminimas atrodo neįtikėtinai paprastas, visada yra būdų jį patobulinti.
Tinklaraštininkė „misojenkitchen“ „TikTok“ paskelbė savo traškių, purių bulvių receptą. Vaizdo įrašas jau surinko 184 tūkstančius „patinka“ paspaudimų ir daugiau nei 20 tūkstančių pasidalijimų.
Pagrindinė šio recepto gudrybė yra vištienos sultinys – prieš kepdami bulves turite jose išvirti.
Vaizdo įrašo autorė nulupamas mažas bulves ir palieka jas virti vištienos sultinyje. Tada ji išima jas iš puodo, supurto ir padaužo dubenyje, kad jos taptų puresnės, ir pagardina česnakų prieskoniais, svogūnų milteliais, druska, juodaisiais pipirais bei rozmarinais.
Bulves reikia kepti aliejuje, vartant kas 15–20 minučių, kad jos apkeptų iš visų pusių. „Šios bulvės visada sulaukia pasisekimo ir dingsta per kelias sekundes“, – pridūrė tinklaraštininkė.
Pažiūrėkite vaizdo įrašą:
Parašyti komentarą