Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
Namie kandys gali būti labai nemalonios – šie vabzdžiai paprastai įsikuria tamsiose patalpose, deda kiaušinėlius ir gana greitai dauginasi. Tačiau jei namuose turite...
Tikriausiai esate linkę visus nešvarius indus ir virtuvės įrankius tiesiog sudėti į indaplovę, tačiau tai gali būti ne pati geriausia mintis. Galiausiai galite...
Dar birželio mėnesį Lietuvos Respublikos Vyriausybė nusprendė, kad 2024 metais minimali alga turi didėti 10 proc., kitaip tariant – 84 eurais. Tad nuo...
Suomija uždraudė į savo teritoriją įvažiuoti automobiliams su rusiškais numeriais, pranešė šalies Užsienio reikalų ministerija. Draudimas įsigalioja nuo rugsėjo 16 d. Išimtis bus...
Vienas garsus virtuvės šefas ir restoranų kūrėjas pasidalijo veiksmingais metodais, kaip susmulkinti svogūną be ašarų. Visi jie neutralizuoja tokios medžiagos kaip alicinas poveikį....
Daugelis žmonių mano, kad kavos pupeles reikia laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, todėl palieka pakuotę virtuvės spintelėje. Tačiau patyrę elgiasi kitaip: kavos pupelės...
Nesvarbu, ką ketinate daryti su grybais – šaldyti, kepti ar vynioti į stiklainius, juos vis tiek reikia prieš tai išvirti. Pirmiausia grybai nuvalomi...
Kepto maisto kvapas laikomas vienu sunkiausiai pašalinamų kvapų. Jis prasiskverbia pro užuolaidas, drabužius, kilimus ir net plaukus. Todėl daugelis žmonių ieško būdų, kaip...
Sojos mėsa turi daug privalumų tiems, kurie laikosi vegetariškos ar veganiškos dietos. Ji yra augalinių baltymų šaltinis, turi mažesnį anglies dioksido pėdsaką nei...