2022 m. rugsėjo mėn. plaukų kirpimo kalendorius


Plaukų kirpimo kalendorius rugsėjo mėn 2022

Priklausomai nuo Mėnulio padėties, plaukų kirpimas skirtingomis rugsėjo mėnesio dienomis gali turėti teigiamą arba neigiamą poveikį. Todėl planuojant kitą kelionę į kirpyklą, patartina pasitikrinti mėnulio kirpimo kalendorių rugsėjui.

Tinkamai pasirinkus datą galima pritraukti sėkmės arba padidinti finansus, netinkamai pasirinkus datą, galite prarasti plaukų grožį ir pritraukti į gyvenimą nesėkmių.

Plaukų kirpimas 2022 m. rugsėjo mėnesį

Pirmojo rudens mėnesio pradžioje yra tik viena data, kuri idealiai tinka plaukų kirpimui –  rugsėjo 6 d. Ši diena ne tik tinkamiausia kirpti plaukus, bet ir naudinga finansiškai, kadangi galite pritraukti sėkmės finansiniuose reikaluose.

„Šią dieną labai rekomenduojama kirptis plaukus, kad paspartintumėte ir suaktyvintumėte finansinę energiją. Nusikirpę šią datą, galite gauti finansinės naudos, pasirašyti pelningą sutartį, sudaryti gerą sandorį arba užsidirbti finansinio pelno.

Palankios datos plaukų kirpimui 2022 m. rugsėjo mėn.

Rugsėjo 13, 15, 25 dienos, tai datos, kurios užtikrins, kad meistro darbo rezultatas jus tenkins, o šukuosena jums tikrai patiks. Be to, kirpimas ilgai išlaikys savo formą ir džiugins ne vieną savaitę.

Rugsėjo 27-oji  taip pat labai gera diena registruotis į grožio saloną. Jei kirpsite plaukus šią dieną, tai bus palankus laikotarpis sparčiam plaukų augimui.

Nepalankios dienos plaukų kirpimui 2022 m. rugsėjo mėn.

Rugsėjo mėnesį yra dar kelios netinkamos datos. Kokiomis dienomis tikrai neverta registruotis pas kirpėją ir darytis naujos šukuosenos?

Rugsėjo 3, 16, 28 d. geriau neplanuoti eiti į kirpyklą ar grožio saloną. Rugsėjo 11, 23 d. Taip pat netinkamos. Šios dienos gali neigiamai paveikti jūsų sveikatą. Nepalankioms priskiriamos ir rugsėjo 12, 24 dienos – tai pavojaus dienos.

Išeiti iš AMP versijos