Atsakymai į klausimą "Kaip...?"Maistas / Gėrimai

Kaip gaminti Sushi arba kitaip Suši?

Sušiai (sushi) pagaminti namuose yra daug pigesni nei restorane. Juos labai paprasta pasigaminti, be to Jūs galite įdėti visus mėgstamus ingredientus į savo tobulą SUSHI!

Instrukcija:

  1. Suši ryžius praskalaukite šaltame vandenyje, tada 30 minučių mirkykite puode maždaug dvi dalis ryžių iki trijų dalių šalto vandens.
  2. Tada užvirkite ryžius, uždenkite ir virkite 10 minučių arba tol, kol ryžiai sugers visą vandenį ir taps minkšti.
  3. Išmaišykite ryžių actą ir cukrų.
  4. Ryžius kuo greičiau atvėsinkite paskleisdami juos ant kepimo skardos ir uždengdami šiek tiek drėgnu rankšluosčiu.
  5. Ant suši kilimėlio uždėkite nori lapą.
  6. Sudrėkinkite rankas, kad nepriliptų, tada pasiimkite saują ryžių ir tolygiai paskirstykite ant nori lapo, palikdami neuždengtą viršutinį trečdalį.
  7. Ryžių viduryje padėkite ploną įdaro eilę.
  8. Laikykite artimesnį kilimėlio kraštą, pakelkite ir šiek tiek spausdami nuridenkite nuo savęs, apgaubdami įdarą. Įsitikinkite, kad ingredientai lieka vietoje ir ryžiai laikosi.
  9. Sudrėkinkite su šiek tiek vandens, kad nori lapas galutinai sukibtų. Tvirtai suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą, kol sutvirtės.
  10. Patiekite su marinuotu imbieru ir vasabi.

Šis vaizdo įrašas jums tikrai padės pasigaminti SUSHI (SUŠI) namuose:

Taip pat čia galite rasti Sushi receptą su lašiša: Sushi su lašiša

Taip pat skaitykite

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button