Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ar reikia plauti mėsą prieš kepant: pasirodo, ne visi apie tai žino

1 min. skaitymo

Žalia mėsa yra produktas, kurį privaloma termiškai apdoroti. Tačiau daugelis žmonių ginčijasi, ar būtina prieš tai mėsą nuplauti. Kai kurie mano, kad ši procedūra yra privaloma, ir niekada jos nepraleidžia, bet ar tai prasminga daryti? Būtent apie tai šis straipsnis.

Pasirodo, mėsą reikia plauti tik tada, jei yra matomų nešvarumų. Atminkite, kad nereikėtų mėsos laikyti po tekančiu vandeniu. Mat taip kartu su purslais ant darbinio paviršiaus paskleisite bakterijas. Todėl, jei reikia plauti mėsą, darykite tai dubenyje su vandeniu.

Geriau procedūrą atlikti atokiau nuo kitų maisto produktų, nes priešingu atveju kyla apsinuodijimo maistu pavojus, kai tokių bakterijų pateks ant jau paruošto maisto.

Atminkite, kad virimo ar kepimo procesas sunaikins visus kenksmingus mikrobus, nes termiškai apdorojant mėsą, visos bakterijos tiesiog žūva.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus