Garnyrui skirtos bulvės ne visada išverdamos taip greitai, kaip norėtume. Todėl namų šeimininkės griebiasi įvairių gudrybių, kurios leidžia pagreitinti virimo procesą.
Dažniausiai tam pasirenkamos mažos bulvės, nes joms virti reikia labai mažai laiko. Kartais bulvės dalijamos į dvi dalis. Bet jūs galite išsiversti be šių veiksmų.
KĄ REIKIA DĖTI Į PUODĄ VERDANT BULVES?
Jei norite, kad ši daržovė išvirtų daug greičiau ir neprarastų skonio, tuomet gaminimo metu tereikia įdėti šiek tiek sviesto.
Sviestas virimo metu suformuoja specialią plėvelę. Dėl to garnyras bus paruoštas daug greičiau. Taip pat bulvės taps malonaus kreminio skonio.
Sviestas įdedamas į puodą tada, kai vanduo užverda. Pilnai pakaks 30-50 g sviesto.