Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką reikėtų pilti į vandenį verdant burokėlius: efektas nustebins daugelį

1 min. skaitymo

Sunku įsivaizduoti tradicinį šventinį stalą be burokėlių salotų. Tačiau daržovė dažniausiai verdama ilgai. Be to, pradedantieji kulinarai dažnai skundžiasi, kad po apdorojimo daržovė tampa nelabai neskani. Galite pataisyti šią situaciją.

Kaip teisingai virti burokėlius?

Morkos ir burokėliai

Renkantis burokėlius svarbu juos pasirinkti teisingai. Jie turi būti tvirti, be įtrūkimų ir raukšlių, neturi būti puvimo ar kitų pažeidimų požymių.

Prieš gaminant daržoves reikia kruopščiai nuplauti, o viršūnėles nupjauti. Nepašalinkite burokėlių žievės, kitaip po apdorojimo burokėliai bus vandeningi ir praras spalvą.

Turėtumėte pradėti virti šaltame vandenyje ant silpnos ugnies. Nedėkite druskos į verdantį vandenį, tai sugadins daržovių skonį.

Virimo pradžioje, kol vanduo šaltas, galima įpilti šiek tiek citrinos sulčių. Vaisiaus spalvai išsaugoti pakanka pusės arbatinio šaukštelio vienam litrui vandens.

Taip pat galite naudoti actą, kad išsaugotumėte spalvą ir paryškintumėte skonį. Pakanka paimti pusę arbatinio šaukštelio dviem litrams vandens.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus