Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai marinuoti svogūnus: puikus priedas prie mėsos ir salotų

1 min. skaitymo

Svogūnai yra daržovė, turinti specifinį kvapą ir skonį. Todėl kai kurie žmonės mieliau jos nededa į savo patiekalus. Tačiau svogūno skonį galima sušvelninti marinatu. Šis užkandis bus puiki stalo puošmena ir jo galima drąsiai dėti į įvairius patiekalus. Marinuotų svogūnų gamybos procesas labai paprastas.

Paprastas ir greitas marinuotų svogūnų receptas

Reikės:

  • 4 svogūnai:
  • cukraus – 50 g
  • druskos – 1/2 šaukštelio;
  • juodųjų pipirų grūdelių – 5 vnt;
  • vandens – 200 ml;
  • stalo acto 9 proc. – 60 ml.

Gaminimas:

  1. Supjaustykite svogūną plonais žiedais ir sudėkite į indą. Į jį įberkite pipirų.
  2. Tada vandenyje ištirpinkite cukrų ir druską, užvirinkite ir supilkite actą. Užpilkite svogūnus karštu marinatu ir sandariai uždarykite dangtį.
  3. Svogūnai turi marinuotis apie valandą, o šaldytuve juos galima laikyti ne ilgiau kaip dvi savaites.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus