Košė gali būti puikus pusryčių pasirinkimas. Ji ilgam užpildo jus energija. Daugelis žmonių renkasi virti ryžių košę ne su vandeniu, o su pienu. Tokiu atveju košė būna sotesnė, aromatingesnė, minkštesnė ir malonesnės tekstūros.
Daugeliui pasitaiko, kad košė prilimpa prie puodo dugno, o kitiems nuolat išbėga per kraštus.
Tik dvi kulinarinės gudrybės padės jums išvengti tokių problemų
Pirmiausia ant puodo dugno užberkite šiek tiek cukraus, o keptuvės kraštus patepkite trupučiu sviesto. Tai neleis pienui išbėgti ir sutepti kaitlentės. Be to, pačioje pradžioje į puodą reikėtų įpilti šiek tiek šalto vandens, o tada supilti pieną ir ryžius. Patartina įpilti pieną po to, kai vanduo užvirs. Tai neleis ryžių košei prilipti.