Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
  • Paieška
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
2023-01-27 | 15:00
-0 °c
Vilnius
-2 ° Št
-2 ° Sk
1 ° Pr
-1 ° An
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą „Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą „Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
KAIPKADA.LT - Naujienos, žinios, straipsniai, receptai, horoskopai
Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai

Kaip kepti raudoną žuvį, kad ji taptu kulinariniu šedevru: virėjai atskleidė pagrindines subtilybes

Mindaugas Bružas
2022-12-21, 08:17
Maistas / Gėrimai
A A
0
Kulinarinis šedevras - lašiša

Raudonos žuvys (lašiša, upėtakis, arktinė palija, tunas) dažnai atlieka šventinio patiekalo vaidmenis, nes dėl brangumo jos dažniausiai patiekiamos tik ypatinga proga. Kepimui geriau rinktis šviežią produktą. Tokiu atveju neturėtų kilti problemų dėl sultingumo išsaugojimo. Tačiau verta vadovautis dar keletu paprastų gudrybių, kad patiekalas tikrai patiktų visiems.

Turinys

  • Kokius svarbius dalykus reikia atsiminti?
    • Nepamirškite paruošti žuvies
    • Nepersistenkite
    • Slaptas ingredientas

Kokius svarbius dalykus reikia atsiminti?

Lašišos kepimas

Nepamirškite paruošti žuvies

Net ir paprasčiausias variantas gali sukurti tikrus stebuklus. Jei žuvies gabalėlis paliekamas marinuotis keletą valandų, paruoštas patiekalas tiesiog ištirps burnoje. Nebūtina eksperimentuoti su neįprastais marinatais. Pakanka sumaišyti alyvuogių aliejų su citrinos sultimis ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.

Nepersistenkite

Jei žuvis pasirodė sausa, priežastis dažniausiai yra per ilgas terminis apdorojimas. Todėl iš pradžių žuvies nepjaustykite per dideliais gabalėliais: jei atpjautos žuvies gabaliuko storis viršija tris centimetrus, gerą patiekalą paruošti bus sunkiau. Dėl to žuvis bus perkepta arba neiškepusi. Žuviai užtenka 10 minučių kepimo 160-170 laipsnių temperatūroje.

Slaptas ingredientas

Siekdami suteikti žuviai sultingumo ir minkštumo, patyrę šefai gaminimo metu užpila šiek tiek sviesto.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 4.2 / 5. Balsų skaičius: 5

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Žymės: maistaspatarimaiŽuvis
Buvęs straipsnis

Kaip greitai išlukštenti visą kalną graikinių riešutų: neįprastas, bet rekomenduojamas būdas

Kitas straipsnis

Kaip aromatai veikia mūsų nuotaiką?

Skaitykite panašius straipsnius

Morkų nauda sveikatai
Maistas / Gėrimai

Kodėl turėtumėte valgyti daugiau morkų: pagrindinė nauda sveikatai

2023-01-27
Skani kava
Maistas / Gėrimai

Gydytojai išvardijo 4 būdus, kaip gerti kavą, tada ji bus naudinga sveikatai

2023-01-27
Jūros gėrybės
Maistas / Gėrimai

Įrodyta, kad jūros gėrybės yra naudingos apsaugant nuo inkstų ligų

2023-01-26
Alkoholio draudimas
Maistas / Gėrimai

Įvardinti gėrimai, kurie sukelia nutukimą ir padidina pilvą

2023-01-25
Rodyti daugiau
Kitas straipsnis
Aromatai

Kaip aromatai veikia mūsų nuotaiką?

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Reklama
  • Privatumo politika
  • Paieška
Susisiekite redakcija@kaipkada.lt

© 2022 Visos teisės saugomos. Kopijuoti be raštiško sutikimo draudžiama.

Rezultatų nėra
Žiūrėti visus rezultatus
  • Technologijos
    • Apžvalgos ir naujienos
    • Kompiuteriai
    • Telefonai
  • Kraštovaizdis
    • Augalai
    • Sodo priežiūra
    • Pasaulio sodai
  • Santykiai ir psichologija
    • Santykiai
    • Ji ir Jis
    • Psichologija
    • Vaikai
  • Straipsniai
    • Naujienos
    • Patarimai
    • Atsakymai į klausimą „Kaip…?”
    • Atsakymai į klausimą „Kada…?“
    • Automobiliai / Motociklai / Transporto priemonės
    • Butai / Namai
    • Kompiuteriai / TV / Telefonai
    • Grožis / Stilius
    • Gyvūnai / Gamta
    • Maistas / Gėrimai
    • Internetas / WEB
    • Saugumas
    • Sportas / Sveikata
    • Kita
  • Receptai
    • Apkepai
    • Bulvės
    • Desertai
    • Gėrimai
    • Grill (Kamado)
    • Grybai
    • Iš miltų
    • Keksai
    • Kokteiliai
    • Košės
    • Ledai
    • Makaronai
    • Mėsa
    • Mišrainės
    • Padažai
    • Pica
    • Pyragai
    • Salotos
    • Sriuba
    • Suši
    • Tortai
    • Užkandžiai
    • Velykos
    • Žuvis
  • Orai
    • Faktiniai orai Lietuvoje
    • Bangos Baltijos jūroje
    • Orų žemėlapis (realiu laiku)
    • Krituliai Europoje
    • Žemės magnetinis aktyvumas (grafikas)
  • TV programa
  • Horoskopai
    • Horoskopai metams
    • Horoskopas mėnesiui
    • Zodiako ženklai

© 2022 Visos teisės saugomos. Kopijuoti be raštiško sutikimo draudžiama.

Go to mobile version