Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip naudoti druską keptuvės tarnavimo laikui pailginti?

1 min. skaitymo

Daugelis dažnai susiduria su nemalonia problema, kai kepant maistas prilimpa prie keptuvės. Tačiau užuot išmetus keptuvę, yra paprastas ir veiksmingas sprendimas: naudokite paprastą druską.

Šis iš kartos į kartą perduodamas metodas gali atkurti jūsų keptuvės „nelimpančią” dangą.

Kaip tai padaryti?

Išplaukite keptuvę indų plovimo skysčiu ir minkšta kempine. Po valymo nusausinkite ją šluoste.

Įkaitinkite ir pasūdykite

Padėkite keptuvę ant viryklės ir ją įkaitinkite. Kai ji bus karšta, ant įkaitusio paviršiaus tolygiai paskleiskite kelis valgomuosius šaukštus druskos. Druska turėtų padengti visą keptuvę. Sumažinkite kaitrą ir retkarčiais maišykite druską, kol ji pageltonuos.

Nuvalykite ir patepkite aliejumi

Išvalykite keptuvę popieriniu rankšluosčiu ir tada patepkite ją aliejumi, būtinai padengdami ir šonus. Gerai įkaitinkite keptuvę ir vėl popieriniu rankšluosčiu nuvalykite aliejaus perteklių.

Dabar jūsų keptuvė paruošta naudojimui ir turi nelimpančią kepimui skirtą paviršių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus