Cukraus pudra yra svarbi daugelio konditerijos gaminių sudedamoji dalis. Todėl daugeliu atvejų jūs negalite išsiversti be šio produkto. Tačiau kartais kulinarai tiesiog patys pasidaro jos savo namuose. Ką daryti, jei produkto nėra namuose, o saldumynus reikia paruošti? Nereikia eiti į parduotuvę!
CUKRAUS MILTELIAI GALI BŪTI PAGAMINTI IŠ PAPRASTO CUKRAUS
Cukraus pudra yra ne kas kita, kaip įprastas cukrus. Taigi ji gali būti pagaminta iš įprasto cukraus ar net rafinuoto cukraus.
Cukraus pudra arba granuliuotas cukrus turi būti susmulkintas. Tai labai lengva padaryti su kavos malūnėliu arba smulkintuvu. Tačiau galite apsieiti ir be minėtų įrenginių. Cukrus be problemų sumalamas prieskonių malūnėliu.
O jei tokio indo virtuvėje nėra, tada į pagalbą pasitelkite paprastą grūstuvą.