Kaip pasigaminti skanią arabišką kavą: gurmanai atskleidė paprastą receptą

Skani arabiška kava

Arabišku būdu paruoštas kavos turi ne tik sodrų skonį, bet ir labai išraiškingą aromatą. Tokia bus puikus variantas prabusti ryte. Be to, tokią kava pasigaminti bus labai paprasta.

KOKIE PRODUKTAI REIKALINGI?

KAIP GAMINTI?

Tokį išskirtinį gėrimą geriausia virti turkiškai. Indą pastatyti ant ugnies ir iš karto suberti nurodytą kiekį cukraus. Kai paruduoja, galite įpilti vandens. Palaukite, kol užvirs. Po to į indą dedame kavą ir cinamoną su kardamonu.

Svarbu pažymėti, kad š kavos ruošimui verta vartoti tik arabiką. Kitos kavos veislės pupelės turi esminių skonio ir aromato skirtumų.

Kai tik skystis pradeda virti, turkas nukeliamas nuo ugnies. Kai putos nuslūgsta, grąžinami atgal į viryklę. Manipuliacija atliekama tris kartus. Tada į puodelius galite supilti skaniąją kavą.

Išeiti iš AMP versijos