Sotus ir greitas užkandis skrebučio pavidalu yra tai, ko jums reikia pusryčiams. Duoną galima aptepti aliejumi, paštetu, uogiene, ant viršaus uždėti kiaušinį, daržoves, vaisius ar uogas ir valgyti be jokių priedų. Pagrindinė sąlyga – duonos gabalėliai turi būti apskrudę ir traškūs.
Skrebučiai be skrudintuvo
Tačiau kaip pagaminti skanius skrebučius, jei virtuvėje nėra skrudintuvo? Tai paprasta – naudokite keptuvę.
Pirma, jums reikės keptuvės su nepridegančia danga kepimui.
Antra, neturėtumėte pilti aliejaus į keptuvę. Padėkite griežinėlius ant sauso, gerai įkaitinto paviršiaus. Aliejumi galite tik šiek tiek patepti skrebučio paviršių.
Ir trečia, verta kepti ant lėtos ugnies, kartais skrebučius apverčiant – tik taip jie iš abiejų pusių taps vienodai apskrudę.