Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip per 1 minutę sugrąžinti tarkos aštrumą: kuo ją pagaląsti?

1 min. skaitymo

Anksčiau ar vėliau kiekvienas virėjas atsiduria tokioje situacijoje, kai reikia greitai sutarkuoti sūrį ar morkas, bet tarka yra nebeaštri. Jei šis įrankis nėra pakankamai aštrus, maisto produktams tarkuoti prireiks daug laiko. O rezultatas vargu ar patenkins: tarkuotas sūris ar daržovės neatrodys labai gerai. Tokiu atveju trintuvę reikia pagaląsti. Tačiau kaip tai padaryti nesiimant jokių sudėtingų procedūrų?

KAIP ATKURTI TARKOS AŠTRUMĄ?

Virtuvės įrankio dantukai vėl taps aštrūs, jei naudosite švitrinį popierių. Būtent ši medžiaga lengvai paaštrina tarką ir ji vėl tampa tinkama tam tikriems maisto produktams smulkinti.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nuvalyti įrankį švitriniu popieriumi, šiek tiek sudrėkintu vandeniu. Rezultatas bus pastebimas, jei procedūra truks bent vieną minutę.

Baigę procedūrą, tarką nuplaukite. To nepadarius, ant įrankio paviršiaus gali likti drožlių ir švitrinio popieriaus gabalėlių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus