Karštas rytas: Kaip pasigaminti aštrios kavos su čili?


Labai aštri kava su čili

Ryte niekas geriau nesuteiks energijos nei puodelis aromatingos kavos. Šis itin lengvai pagaminamas gėrimas visada turi savo gerbėjų, o jį galima paruošti pagal įvairius receptus, pridedant įvairių ingredientų, pavyzdžiui, prieskonių, pieno, cukraus ar net alkoholio.

Tačiau jei ieškote kažko naujo ir įdomaus, siūlome išbandyti kavą su aitriosiomis paprikomis pagal naują originalų receptą. Karšta su lengvu aitriųjų paprikų aštrumu suteiks žvalumo ir energijos visai dienai.

Sudedamosios dalys:

Kaip paruošti:

  1. Pirmiausia paruoškite aitriąją papriką. Jei naudojate šviežias aitriąsias paprikas, nuplaukite jas vandeniu, o jei naudojate džiovintas aitriąsias paprikas, jas smulkiai supjaustykite.
  2. Paruoštą aitriąją papriką sudėkite į indą. Įpilkite kavos ir cinamono, tada visus ingredientus užpilkite šaltu vandeniu.
  3. Užvirinkite kavą ant mažiausios ugnies ir stebėkite, kol ji pradės virti. Kai kava užvirs, nukelkite puodą nuo ugnies ir supilkite į puodelį.
Išeiti iš AMP versijos