Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl į blynų tešlą dedama majonezo: ne visi apie tai žino

1 min. skaitymo

Majonezas yra žinomas daugeliui tradicinės virtuvės žinovų, nes jis dažnai naudojamas patiekalams ruošti. Paprastai majonezas yra populiariausių salotų dalis. Tačiau sunku įsivaizduoti, kad majonezo galima dėti net į blynų tešlą.

KEPIMO SUPAPRASTINIMAS

Aukštos kokybės majonezas turi labai gerą sudėtį, todėl blynus kepti daug lengviau. Pilant į tešlą majonezo galima pamiršti aliejų – jo pilti nebereikia. Be to, net nebūtina keptuvės patepti augaliniais riebalais – blynai vis tiek neprilips. Tačiau neturėtumėte dėti daugiau nei dviejų šaukštų majonezo, kitaip blynų kokybė gali būti sugadinta.

BLYNŲ KOKYBĖ

Sunku įsivaizduoti, kad tik vienas netikėtas komponentas gali tiesiogine prasme pakeisti gaminį. Tačiau verta bent kartą pabandyti kepti blynus su majonezu, kad įvertintumėte recepto naudą. Visų pirma, blynai taps labai skanūs, purūs ir tirpstantys burnoje. Taip pat galima atsikratyti išsausėjimo problemos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus