Kodėl neturėtumėte kramtyti šokolado: svarbi saldumynų valgymo taisyklė

Juodasis šokoladas

yra toks skanus saldumynas, kad kartais norisi suvalgyti visą plytelę iš karto. Tačiau neturėtumėte to daryti. Greitas šokolado vartojimas atims iš gurmano galimybę mėgautis visomis produkto skonio savybėmis.

Nepageidautina kramtyti šokoladą. Tai ne visai tinkamas būdas naudoti konditerijos gaminį. Norint pajusti ryškų šokolado skonį, reikia palaipsniui ištirpinti kiekvieną atskirą dalelę.

KAIP TEISINGAI VALGYTI ŠOKOLADĄ?

Pirmiausia turite nulaužti vieną gabalėlį nuo ir įdėti šį gabalėlį į burną. Šokolado nereikia kramtyti, jis pats ištirps savaime. Taigi šokoladą reikia vartoti lėtai.

Kitas privalumas valgant šokoladą lėtai – sumažėja rizika suvalgyti didelį produkto kiekį. Jei pamažu tirpdo šokolado daleles, tai sotumo jausmas ateis daug greičiau.

Eiti į naują mobilią versiją