Kiaušiniai yra universalus produktas, kurį galima naudoti saldžiuose ir pikantiškuose patiekaluose. Juos galite ruošti tiek pusryčiams, tiek vakarienei ar desertui.
Sunku įsivaizduoti ką nors paprastesnio už keptus kiaušinius. Tačiau, jei nenorite sugadinti pagaminto produkto skonio, geriau venkite prastos kokybės ar aromatizuotų aliejų.
Patariama nenaudoti aliejų, turinčių žemą dūmų temperatūrą. Puikiai tiks avokadų, žemės riešutų, vynuogių kauliukų, alyvuogių ar sviesto aliejai.
Alyvuogių aliejus padės jūsų kiaušiniams tapti gražiai traškiems ir išryškins baltymo tekstūrą. Tuo tarpu sviestas suteiks nepakartojamą skonį. Įkaitintas keptuvėje ir pakeitęs spalvą, jis patiekalui gali suteikti riešutų skonį.