Lenovo akiniai sukurs asmeninį virtualų ekraną bet kur


Kol didžiosios technologijų įmonės plėtoja savo projektus virtualioms visatoms kurti, „Lenovo“ nusprendė sutelkti dėmesį į papildytą realybę. Prekės ženklas paskelbė apie naujos programėlės išleidimą, galinčią sukurti didelį AR ekraną bet kurioje patogioje vietoje. Pats prietaisas vadinasi Lenovo Glasses T1. Tai akiniai, šiek tiek primenantys garsiuosius Google Glass.

Lenovo Glasses T1 papildytos realybės akiniai

Būsima naujovė leis peržiūrėti turinį iš suderinamų įrenginių ir galės dirbti bet kur. Idėjos esmė – žmonės nustotų patirti nepatogumų dėl nedidelių mobiliųjų telefonų ekranų ir galėtų gauti reikiamus duomenis kokybiškame dideliame ekrane. Tokiu atveju jį matys tik akinių savininkas. Taigi galite patogiai žiūrėti naują mėgstamo serialo seriją traukinyje arba kavinėje.

Super Lenovo akiniai

Kinijos įmonės inžinierių sukurti akiniai gaus du aukštos kokybės „Micro OLED“ ekranus su Full HD raiška ir 60 Hz kadrų dažniu. Deklaruojamas „Windows“, „Android“ ir „MacOS“ palaikymas, atsižvelgiant į galimybę prisijungti per C tipo USB. Kalbant apie garsą, tai žinoma, kad yra įmontuotos kolonėlės, nors logiškiau būtų prijungti ausines. Energijos tiekimui pateikiama baterija, kurios talpos pakanka kelioms darbo valandoms. Taip pat energijos galima gauti iš prijungtų įrenginių.

Šie akiniai Kinijoje pasirodys dar iki metų pabaigos, o 2023-aisiais – kitose pasaulio rinkose. Naujovės kaina kol kas neskelbiama.

Išeiti iš AMP versijos