Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Margarinas arba sviestas: kepimui puikiai tiks tik vienas iš šių produktų

1 min. skaitymo

Margarinas yra nebrangus, tačiau turi tas pačias savybes kaip ir sviestas. Tačiau ne visi skuba naudoti margariną. Tam yra gana svarių priežasčių, kurias patvirtina ir virtuvės šefai, ir konditeriai.

Margarinas ar sviestas?

Margarinas turi ir teigiamų pusių, ir trūkumų. Produktas buvo specialiai sukurtas pyragams ir vyniotiniams gaminti. Konsistencija ir išvaizda būna aukščiausios klasės.

Margarinas ruošiamas sumaišant daugybę medžiagų su aliejumi, įskaitant palmių aliejų, kurio daugelis mitybos specialistų rekomenduoja vengti.

Patyrę virėjai mano, kad kepimas su sviestu vis tiek yra geresnis. Jie atkreipia dėmesį, kad toks kepinys neturi rūgštingumo, būdingo maistui su transriebalais. Taigi, virtuvės šefų teigimu, ir skonis tampa geresnis, be to sveikatai nepakenksite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus