PS5 dominavimas pasaulyje: įvardintos populiariausias konsolės kiekvienoje šalyje


Neseniai atliktas tyrimas teigia, kad Sony PlayStation 5 yra populiariausia vaizdo žaidimų konsolė daugiau nei šimte pasaulio šalių. Daugiau apie tai skaitykite šiame straipsnyje.

Populiariausios žaidimų konsolės pasaulyje

Kuri yra geresnė „PlayStation“, „Xbox“ ar „Nintendo“ konsolė? Panašu, kad į seną klausimą buvo atsakyta neseniai atliktame Futbin platformos tyrime.

Nors kiekvienas iš išvardytų gaminių turi ir savo privalumų, ir trūkumų, visgi tik viena iš šių konsolių yra pati populiariausia pasaulyje. Norėdami nustatyti, kuri iš jų, Futbin platforma nusprendė tai išanalizuoti. Tam jie pasitelkė “Google” paieškos platformą.

Duomenys parodė, kad PS5 yra neabejotinai populiariausia žaidimų konsolė visame pasaulyje. Šis „Sony“ gaminys sudarė daugumą žaidimų konsolių paieškų – 103 iš 184 tyrime dalyvaujančių šalių.

Populiariausios žaidimų konsolės 2022
“Futbin” platformos duomenys

Taigi galime daryti išvadą, kad PS5 yra pirmasis absoliučios daugumos žaidėjų pasirinkimas, kai jie nori įsigyti konsolę pirmą kartą arba pakeisti esamą.

Antrą vietą didžiuliu skirtumu užėmė „Nintendo Switch“ su didžiausiu populiarumu 36 šalyse, o tai sudaro maždaug penktadalį susidomėjimo PS5. „Xbox“ ir PS4 sekė atitinkamai 30 ir 11 šalių.

Išeiti iš AMP versijos