Žuvies patiekalai yra labai skanūs. Tačiau yra viena problema: gaminant tokius patiekalus rankos ima nemaloniai kvepėti. Nuo delnų sklinda žuvies kvapas, kurio neįmanoma pašalinti paprasčiausiai nusiplovus rankas vandeniu ir muilu.
Panašus efektas pasireiškia ir pjaustant svogūnus ar česnakus: aštrus kvapas, kurį sunku pašalinti. Ką daryti tokiais atvejais? Yra sprendimas!
Produktas, padedantis pašalinti žuvies ar svogūnų kvapą
Paprasta, tačiau neįtikėtinai veiksminga priemonė. Tai – valgomoji druska.
Taip, druska lengvai susidoroja su svogūnų ir žuvies kvapais. Tereikia sudrėkinti delnus, ištrinti juos druska bei nuplauti.
Druska „nuims” visus nereikalingus kvapus. Jūsų rankos nustos nemaloniai kvepėti. Tik nepamirškite nusiplauti delnų su muilu ir vandeniu. Taip įtvirtinsite minėtos procedūros rezultatus.