Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atskirkite tikrą pomidorą nuo „plastmasinio“ vos vienu žvilgsniu!

1 min. skaitymo

Nusibodo pirkti beskonio ir „plastmasinio“ skonio pomidorus? Norite būti tikri, kad ant jūsų stalo – tik natūralūs ir sveiki produktai? Yra paprastas būdas, leidžiantis vos pažvelgus į pomidorą nustatyti, ar jis buvo tręštas chemikalais. Šį metodą naudoja patyrę sodininkai, agronomai ir net biologai. Aptarsime vieną esminę savybę, kurios niekada nerasite natūraliai užaugintame pomidore.

 

Kaip pasirinkti pomidorus be „chemijos“?

Pomidorai naudingi mums

Ekspertai rekomenduoja paliesti vaisius prieš dedant juos į krepšelį. Pakanka pomidorą šiek tiek išspausti. Jei daržovė kieta, kaip ir kiti vaisiai, tai 100%, kad auginant buvo įdėta chemikalų. Tokių pomidorų geriau nepirkti. Kokybiški pomidorai yra minkšti. Paspaudus oda šiek tiek suglemba ir švelniai „atšoka”.

Dar vienas iškalbingas natūralaus produkto požymis – išvaizda. Pomidorai be chemijos dažnai būna netobulos formos, skirtingo dydžio ir spalvos. Natūralus produktas turi malonų aromatą, kurį galima užuosti iš toli.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Miglė Pociuvienė – sodininkystės, daržininkystės ir augalininkystės entuziastė, savo žinias ir patirtį kaupiu jau daugelį metų. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT portalo skaitytojams ir padedu geriau suprasti augalų priežiūrą, derliaus auginimo subtilybes bei tvarios aplinkos kūrimą.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus