Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Turėsite nusipirkti naują: ko negalima pjaustyti keraminiu peiliu

1 min. skaitymo

Keraminis peilis yra nepakeičiamas įrankis virtuvėje, tačiau yra tam tikrų maisto produktų, su kuriais geriau nerizikuoti, kad nereikėtų pirkti naujo peilio. Šis lengvas ir aštrus daiktas puikiai tinka pjaustyti daržoves, vaisius, duoną, žuvies ir mėsos filė, tačiau yra apribojimų, kurių svarbu nepamiršti.

Visų pirma, keraminiu peiliu negalima pjaustyti kietų maisto produktų, pavyzdžiui, kaulų, nes tai gali pažeisti ašmenis. Taip pat nerekomenduojama bandyti pjaustyti sūrio, nes dėl peilio medžiagos jis gali prilipti prie ašmenų.

Keramikinis peilis

Jei ketinate valyti žuvį nuo žvynų, keraminio peilio geriau nenaudoti. Šio įrankio pjovimo briauna nėra pritaikyta atlaikyti apkrovas, kurios gali atsirasti dirbant su žuvimi. Taip pat verta prisiminti, kad dėl konstrukcijos ypatybių negalima lenkti peilio, nes jis gali sulūžti.

Be to, keraminis peilis nėra patogiausias pasirinkimas pjaustant didelius, kietą odą turinčius vaisius, pavyzdžiui, arbūzus, melionus ar cukinijas. Tokiais atvejais geriau naudoti kitus peilius, kurie labiau tinka šiems produktams.

Laikydamiesi šių patarimų, galite prailginti savo keraminio peilio tarnavimo laiką ir išvengti nereikalingų išlaidų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus