Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Dažniausiai pasitaikančios klaidos, dėl kurių gali būti pažeista neprideganti keptuvės danga

1 min. skaitymo

Neprideganti keptuvė yra labai patogus virtuvės prietaisas, ypač tiems, kurie laikosi tinkamos mitybos principų ir gamina bei kepa be riebalų. Tačiau keptuvę galite sugadinti ne tik naudodami metalines menteles ar šakutę, kurios tiesiog subraižo nepridegantį paviršių.

Dažniausiai pasitaikančios klaidos, kurios sugadina nepridegančią keptuvę

Aukšta temperatūra. Kai neprideganti keptuvė perkaitinama, jos danga pradeda irti, išsiskiria nuodingi garai. Todėl patartina naudoti žemą arba vidutinį kaitinimo lygį.

Kenksmingi produktai. Nepridegančioje keptuvėje nerekomenduojama kepti dešrelių ir kitų panašių gaminių. Kepant šiuos produktus išsiskiria „agresyvūs“ riebalai, kurie gali pažeisti specialią dangą. Negalima kepti mėsos su kaulais, nes aštrūs kaulai gali subraižyti dangą.

Netinkama priežiūra. Jei reguliariai plausite keptuvę indaplovėje arba nuolat trinsite ją virtuvės kempine, nelimpanti danga laikui bėgant plonės, todėl kepimas bus prastas ir sutrumpės jos tarnavimo laikas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus