Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl kepant maistą aliejuje jis „šaudo” ir „spraigo” į visas puses?

1 min. skaitymo

Jei kepimo metu aliejus pradeda „spragyti“, tai sukelia daug nepatogumų. Tačiau geras aliejus su teisingu gaminimo būdu neturėtų taškytis į visas puses.

Kokios klaidos galėjo būti padarytos?

Naudojant pigų ir žemos kokybės aliejų

Siekiant užtikrinti tinkamą kepimo lygį, aliejus turi būti aukštos kokybės. O pigiame gaminyje gali būti pašalinių priemaišų. Todėl maisto ruošimui turėtumėte naudoti patikrintą produktą.

Indų temperatūra

Daugelis žmonių yra įpratę plauti keptuvę prieš maisto gaminimą. Dėl šios priežasties ant indų lieka drėgmės pėdsakų. Todėl pirmiausia reikia išdžiovinti keptuvę ir tik tada pradėti kepti.

Produktai

Ne visi žino, kad pirmą nuplovus daržoves ar mėsa, juos reikia nusausinti popieriniu rankšluosčiu ir tik tada kepti. Jeigu tai padarysite, daugiau niekada aliejus nesitaškys.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus