Amerikietiški blynai „PanCake“

Šie blynai yra lengvi ir purūs. Jie nėra per saldūs ir kvepia vanile, todėl yra ypač skanūs. Šiuos blynus lengva paskaninti su uogomis ar riešutais. O kur dar klevų sirupas...

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Vidutiniame dubenyje išplakite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

2. Pašildykite pieną.

3. Išplakite pašildytą pieną, kiaušinį, tirpintą sviestą ir vanilės ekstraktą.

4. Keptuvę lengvai ištepkite sviestu. Į keptuvę dėkite šaukštą tešlos ir suformuokite apvalų blyną.

5. Kai kraštai atrodo sausi, o ant viršutinių blyno paviršių pradeda atsirasti burbuliukų, apverskite. Tai trunka apie 2 minutes. Kai apkeps, kepkite dar 1–2 minutes arba kol lengvai paruduos ir iškeps vidurys.

6. Nedelsdami patiekite su šiltu sirupu, sviestu ir uogomis.
Ingredientai
1-1/2 puodelio (195 gramų) miltų
2 šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
3/4 arbatinio šaukštelio druskos
1-1/4 puodelio (295 ml) pieno
1 didelis kiaušinis
4 šaukštai nesūdyto sviesto, išlydyto
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button