Ant grotelių keptos aštrios krevetės

Kadangi sezonas jau įgauną pagreitį, pateikiame neeilinį patiekalą arba užkandį ruoštą ant grotelių kepsninėje.

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Kiekvienoje krevetėje padarykite pjūvį išilgai nugaros ir pašalinkite juodą juostelę (stemplę).

2. Sudėkite visus ingredientus į dubenį (supilkite sojos padažą, čili padažą, pusės apelsino sultis ir 2 šaukštelius apelsinų žievelės). Įdėkite druskos pagal skonį. Viską išmaišykite.

3. Į kepsninę įmontuokite ketaus groteles. Pašildykite iki 250 laipsnių temperatūros.

4. Krevetes sudėkite ant grotelių.

5. Uždarykite ir kepkite 2-3 minutes. Atidarykite dangtį, apverskite krevetes, vėl uždarykite ir kepkite dar 1–2 minutes. Krevetes išimkite iš grotelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis ir sojos padažu.
Ingredientai
* Didelės krevetės be galvų 800 g (lukštentos)
* Mažas apelsinas 1 vnt
* Čili padažas 50 g
* Druskos pagal skonį
* Sojos padažo 1 v. šaukštas
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: