Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Jokio acto ir svogūnų: kaip marinuoti silkę, kad ji ištirptų burnoje

Silkė – labai skani žuvis, kuri ruošiama ir dedama į populiarias salotas. Dažniausiai silkė marinuojama svogūnų ir acto sūryme, tačiau apie tai galima pamiršti, nes yra daug skanesnis marinatas.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Žuvies patiekalai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:6
Paruošimas
1. Užvirinkite vandenį ir suberkite cukrų, druską, lauro lapą, juoduosius pipirus. Viskas turi virti tris minutes.

2. Atvėsinkite ir supilkite ant iš anksto išvalytos silkės.

3. Ant viršaus užbarstykite garstyčių. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 2-3 valandas.

4. Po to žuvį įdėkite į šaldytuvą dviem dienoms.

5. Štai ir viskas.
Ingredientai
* silkė, 2 vnt.;
* vanduo, 1 litras;
* druskos, 3 šaukštai;
* cukraus, 2 šaukštai;
* sausos garstyčios, 1 valgomasis šaukštas;
* lauro lapas, 5 vnt.;
* juodųjų pipirų žirnelių, 10 vnt.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *