Karališko skonio spalvoti blynai

Puikūs ir išskirtiniai blynai Užgavėnių proga. Nors Lietuvoje žiema šiais metais neatėjo, bet Užgavėnės yra tradicinė šventė per kurią kepami - blynai!

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:12
Paruošimas
1. Dideliame dubenyje gerai sumaišykite miltų mišinį, pieną, kiaušinius, muskato riešutą, cinamoną ir citrinos žieveles.

2. Tešlą po lygiai padalinkite į tris atskirus dubenėlius. Į vieną dubenį įlašinkite kelis lašus raudonos ir mėlynos spalvos maistinių dažų (turėtų gautis purpurinė spalva), kitame dubenyje - įlašinkite žalios spalvos maistinių dažų, o trečiajame - geltonos spalvos maistinių dažų. Gerai išmaišykite kiekvieną dubenėlį su atskirais šaukštais.

3. Sutepkite didelę keptuvę aliejumi ir įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Į keptuvę įdėkite po vieną v. šaukštą tešlos ir kepkite, kol kraštai išdžius, o ant paviršiaus pradės formuotis burbuliukai.

4. Apverskite blynus ir kepkite iki auksinės spalvos.

5. Į vieną didelę lėkštę sudėkite skirtingų spalvų blynus.

6. Prie šių blynų puikiai tiks bet kokių uogų uogienė su grietine!
Ingredientai
* 2 puodeliai miltų mišinio blynų kepimui
* 1 puodelio pieno
* 2 kiaušiniai
* 1/4 šaukštelio malto muskato riešuto
* 1/2 šaukštelio malto cinamono
* 1/2 šaukštelis citrinos žievės
* Raudonų, mėlynų, žalių ir geltonų maistinių dažų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: