Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mielinė tešla pyragams: geriausias receptas

Mielinė tešla yra geras pagrindas daugeliui kepinių. Iš jo galima gaminti picas, bandeles, pyragus ar kitus bandeles.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Iš miltų
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:6
Paruošimas
1. Į dubenį supilkite šiltą vandenį, suberkite druską, sviestą, cukrų ir mieles. Išmaišykite, suberkite 4-5 šaukštus miltų, tada stiklinę verdančio vandens ir vėl išmaišykite.

2. Suberkite miltus ir vėl minkykite tešlą. Galite naudoti virtuvinį kombainą arba minkyti rankomis. Tai viskas, tešla pyragams ar bandelėms bus paruošta.
Ingredientai
* Miltai - 600-650 g
* Šiltas vanduo - 1 stiklinė
* Karštas (verdantis) vanduo - 1 stiklinė
* Cukrus - 1 valgomasis šaukštas
* Druska - 1 šaukštelis
* Šviežios presuotos mielės - 50 g arba sausos mielės - 20 g
* Augalinis aliejus - 3 šaukštai
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *