Bulvės ant ugnies – ypatingas patiekalas, kurio, atrodo, neįmanoma atkurti namuose. Tačiau tai nėra visiškai tiesa, nes yra paslaptis, kuri leis bulves kepti tokiu būdu, naudojant orkaitę.
Pagaminsite per: | 120 min. |
Kategorija: | Bulvių patiekalai |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Kruopščiai nuplaukite bulves, galite naudoti šepetį. Išmirkykite bulves dubenyje su vandeniu.
2. Sumaišykite druską ir miltus ir mišiniu pabarstykite šlapias bulves.
3. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.
4. Skardą padenkite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo bulves.
5. Kepkite 1 val.
6. Patiekite su mėgstamais padažais.
2. Sumaišykite druską ir miltus ir mišiniu pabarstykite šlapias bulves.
3. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių.
4. Skardą padenkite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo bulves.
5. Kepkite 1 val.
6. Patiekite su mėgstamais padažais.
Ingredientai
* 1 kilogramas bulvių (vidutinio dydžio);
* 1 valgomasis šaukštas druskos;
* 3 šaukštai miltų.
* 1 valgomasis šaukštas druskos;
* 3 šaukštai miltų.
Siųsti atsiliepimą