Garnyras, apie kurį bus kalbama toliau, tiks ir kasdienei vakarienei, ir šventinėms vaišėms.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Kategorija: | Bulvių patiekalai |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 5 |
Paruošimo būdas: | Kepimas |
Paruošimas
1. Pirmiausia nuskustas bulves reikia išvirti pasūdytame vandenyje, po to skystį nupilti, o daržoves atvėsinti. Beje, vakarykštės bulvės puikiai tiks česnakinėms bulvėms gaminti.
2. Taigi, bulves reikia supjaustyti griežinėliais ir dėti į aliejumi išteptą formą.
3. Dabar atskirame inde sumaišykite minkštą sviestą, sūrį, virtą kiaušinį, kurį reikia sutarkuoti su smulkiai pjaustytu česnaku ir žalumynais, taip pat majonezą. Tame pačiame etape turėtumėte pridėti druskos ir mėgstamų prieskonių.
4. Gauta mase patepkite kiekvieną bulvės griežinėlį ir kepkite orkaitėje apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
2. Taigi, bulves reikia supjaustyti griežinėliais ir dėti į aliejumi išteptą formą.
3. Dabar atskirame inde sumaišykite minkštą sviestą, sūrį, virtą kiaušinį, kurį reikia sutarkuoti su smulkiai pjaustytu česnaku ir žalumynais, taip pat majonezą. Tame pačiame etape turėtumėte pridėti druskos ir mėgstamų prieskonių.
4. Gauta mase patepkite kiekvieną bulvės griežinėlį ir kepkite orkaitėje apie 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Ingredientai
* 5 didelių bulvių;
* 3 skiltelės česnako;
* 5 šaukštai kieto tarkuoto sūrio;
* 2 kiaušinių;
* 2 šaukštai majonezo;
* 100 g sviesto;
* ryšulėlis krapų;
* druska ir prieskoniai - pagal skonį.
* 3 skiltelės česnako;
* 5 šaukštai kieto tarkuoto sūrio;
* 2 kiaušinių;
* 2 šaukštai majonezo;
* 100 g sviesto;
* ryšulėlis krapų;
* druska ir prieskoniai - pagal skonį.
Siųsti atsiliepimą