Lengva ir greita, labai švelni ir lengvai paruošiama vištiena su bulvėmis piene, patinka net išrankiems vaikams. Taip pagaminta mėsa išlieka minkšta ir skani, o patiekalui reikės labai nedaug ingredientų.
Pagaminsite per: | 70 min. |
Kategorija: | Mėsos patiekalai |
Virtuvė: | Itališka |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Bulves nuplaukite ir su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje, virkite tik10–15 min. Tada atvėsinkite ir jas supjaustykite griežinėliais.
2. Vištieną nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Paskleiskite ant kepimo indo dugno, įdėkite druskos, pipirų ir pabarstykite prieskoniais. Ant viršaus tolygiai paskleiskite pusiau virtas bulves.
3. Česnaką nulupkite ir skilteles sutrinkite peiliu. Įdėkite juos į formą šalia vištienos ir bulvių. Supilkite pieną taip, kad jis apsemtų visus ingredientus.
4. Kepti 180°C 45-50 min. Patiekite su daržovių salotomis.
2. Vištieną nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Paskleiskite ant kepimo indo dugno, įdėkite druskos, pipirų ir pabarstykite prieskoniais. Ant viršaus tolygiai paskleiskite pusiau virtas bulves.
3. Česnaką nulupkite ir skilteles sutrinkite peiliu. Įdėkite juos į formą šalia vištienos ir bulvių. Supilkite pieną taip, kad jis apsemtų visus ingredientus.
4. Kepti 180°C 45-50 min. Patiekite su daržovių salotomis.
Ingredientai
* Vištiena 800 g.
* Bulvės 8 vnt
* Česnakai 6-7 skiltelės
* Druska
* Malti juodieji pipirai
* Prieskoniai vištienai
* Pienas 400 ml
* Bulvės 8 vnt
* Česnakai 6-7 skiltelės
* Druska
* Malti juodieji pipirai
* Prieskoniai vištienai
* Pienas 400 ml
Siųsti atsiliepimą