Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Senas itališkas būdas paruošti pietus: vištiena su bulvėmis piene

Lengva ir greita, labai švelni ir lengvai paruošiama vištiena su bulvėmis piene, patinka net išrankiems vaikams. Taip pagaminta mėsa išlieka minkšta ir skani, o patiekalui reikės labai nedaug ingredientų.

Pagaminsite per:70 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Virtuvė:Itališka
Porcijos:6
Paruošimas
1. Bulves nuplaukite ir su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje, virkite tik10–15 min. Tada atvėsinkite ir jas supjaustykite griežinėliais.

2. Vištieną nuplaukite ir supjaustykite porcijomis. Paskleiskite ant kepimo indo dugno, įdėkite druskos, pipirų ir pabarstykite prieskoniais. Ant viršaus tolygiai paskleiskite pusiau virtas bulves.

3. Česnaką nulupkite ir skilteles sutrinkite peiliu. Įdėkite juos į formą šalia vištienos ir bulvių. Supilkite pieną taip, kad jis apsemtų visus ingredientus.

4. Kepti 180°C 45-50 min. Patiekite su daržovių salotomis.
Ingredientai
* Vištiena 800 g.
* Bulvės 8 vnt
* Česnakai 6-7 skiltelės
* Druska
* Malti juodieji pipirai
* Prieskoniai vištienai
* Pienas 400 ml
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *