Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Tai geriausias mėsos kepimo variantas. Štai kaip tai reikia daryti
Maistas / Gėrimai

Tai geriausias mėsos kepimo variantas. Štai kaip tai reikia daryti

Mėsos kepimas su grybų padažu
Dalintis

Dažniausiai mėsos kepimas nėra pats lengviausias procesas. Priklausomai nuo mėsos rūšies, gabalėlių dydžio ir kepimo būdo, reikės atsižvelgti į daugybę taisyklių ir ypatumų. Tačiau šis receptas viską pakeis, nuo šiol kepsite mėsą su malonumu.

Reikia paimti kelis maždaug centimetro storio kiaulienos gabalus. Mėsos gabalėlius iš abiejų pusių pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais.

Tada ant mažos ugnies pastatykite didelę keptuvę ir ištirpinkite du nedidelius gabalėlius sviesto.

Kai sviestas ištirps, sudėkite mėsos gabalėlius ir kepkite juos iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Kai jie iškeps, išimkite juos iš keptuvės.

Po to į tą pačią keptuvę sudėkite vieną smulkiai supjaustytą vidutinio dydžio svogūną ir tris susmulkintas česnako skilteles ir kepkite, kol lengvai apskrus. Tada sudėkite 150 g smulkintų grybų ir minutę pakepinkite. Tada įberkite šaukštelį kvietinių miltų ir gerai išmaišykite. Tada įpilkite 400 ml vištienos sultinio ir išmaišykite.

Įberkite 1 arbatinį šaukštelį druskos (arba mažiau, pagal skonį) ir žiupsnelį juodųjų pipirų. Sudėkite mėsą į padažą ir troškinkite po uždengtu dangčiu 25 minutes.

Patiekite su padažu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Puiki tešla žuviai

Kaip greitai pasigaminti gardžią džiūvėsėlių tešlą, kurią įvertins net patyrę virėjai – paslaptys ir gudrybės

Tikriausiai ne kartą esate kepę žuvį, mėsą ar daržoves tešloje, tačiau rezultatas...

Naminiai varškės sūreliai

Skanių naminių varškės sūrelių receptas. Pamirškite sūrelius iš parduotuvės

Ieškote gardaus, sveiko ir lengvai pagaminamo deserto, kuris nustebintų visus namuose? Šie...

Šaldyta žuvis

Įspėjimas Lietuvos gyventojams – pavojus dėl užterštos žuvies: „Nevartokite – viršytas gyvsidabrio kiekis, kelia grėsmę sveikatai“

Lietuvos gyventojams svarbu žinoti – Europos rinką pasiekė užterštos žuvies produktai, kuriuose...