Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Išvalys viską: kaip paruošti universalų virtuvės valiklį

Mindaugas Bružas
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais,...
1 min. skaitymo

Dažnai namų širdis yra virtuvė, kurioje moterys praleidžia daug laiko ruošdamos maistą savo šeimoms. Dėl dažno naudojimo ant paviršių greitai gali susikaupti įsisenėjusių nešvarumų ir riebalų.

Nors įprastos valymo priemonės gali būti nepajėgios susidoroti su šia problema, sprendimą galima rasti pasigaminus savo virtuvės valiklį iš paprastų ir nebrangių ingredientų.

Pradėkite tarkuodami pusę skalbiamojo muilo gabalėlio, kol gausite smulkią tekstūrą. Atskirame dubenyje sumaišykite keturis valgomuosius šaukštus sausų garstyčių, du valgomuosius šaukštus amoniako, valgomąjį šaukštą valgomosios sodos ir šiek tiek acto.

Į šį mišinį sudėkite tarkuotą muilą ir palaipsniui įpilkite nedidelį kiekį šilto vandens. Nuolat maišykite, kol produktas taps vientisos konsistencijos.

Šis „pasidaryk pats” virtuvės valiklis turi daugybę panaudojimo būdų. Negalite atsikratyti įsisenėjusių arbatos ar kavos dėmių ant indų? Naudokite šį produktą, kad veiksmingai jas pašalintumėte.

Ištirpinkite šaukštą produkto dviejuose litruose vandens, kad pašalintumėte riebalus ir nešvarumus nuo virtuvės prijuosčių, grindų, baldų, kriauklių ir čiaupų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus