Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Atsakymai į klausimą "Kaip...?" Kaip pasigaminti skanų obuolių štrudelį lavaše? Nustebinkite svečius
Atsakymai į klausimą "Kaip...?"Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti skanų obuolių štrudelį lavaše? Nustebinkite svečius

Labai skanus obuolių štrudelis lavaše
Dalintis

Štai puiki proga dar kartą nustebinti svečius su geru obuolių štrudeliu. Šis štrudelis pakerės jus savo skoniu. Tai vienas geriausių receptų.

Štrudeliui reikės:

  • lavašas – 1-2 lakštų;
  • obuolių – 5 vnt;
  • cukraus – 6 šaukštus;
  • sviesto – 50 g.;
  • malto cinamono – 1 šaukštelis;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • citrinos sultys – 2 šaukštai.

Kaip gaminti:

  1. Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, supjaustykite plonais griežinėliais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su cukrumi, tada sudėkite obuolius ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol jie suminkštės.
  3. Baigiant virti apibarstykite cinamonu, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
  4. Kol obuoliai aušta, aptepkite lavašus plaktu kiaušiniu ir ant jo sudėkite obuolius, šiek tiek atsitraukdami nuo kraštų.
  5. Suvyniokite lavašą į ritinėlį, dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, viršų patepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...